Tarieven

Tarieven

Telefonische intake Gratis
Uurtarief voor begeleiding   (Dit tarief wordt ook gehanteerd voor een informatief gesprek, verslaglegging etc.) € 70,-
Observatie onderzoek (Aansluitend worden de resultaten besproken met de ouders) € 70,- per uur
Begeleiding schoolteams / teamscholing Op aanvraag
Informatiebijeenkomst Op aanvraag
Buiten omgeving Reusel (vanaf 10 km) worden er reiskosten in rekening gebracht € 0.30 per km
Per 01-01-2021 wordt het uurtarief gewijzigd . Het nieuwe tarief bedraagt € 70,- per uur. Dit geldt niet voor lopende trajecten die voor deze datum zijn gestart.

Kan een afspraak niet doorgaan, zeg dit dan minimaal 24 uur van tevoren af. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd of vergeten worden, worden in rekening gebracht.

Wanneer het om begeleiding (tot 18 jaar) gaat, geldt een BTW vrijstelling. Voor een groot deel van mijn diensten is dat het geval.

Vergoeding:
De begeleiding bij Brein Balanz is nog niet opgenomen in het zorgpakket bij de zorgverzekeraars. De begeleiding wordt dus niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Vergoeding middels PGB:
Soms is het mogelijk om voor uw kind een PGB (persoonsgebonden budget) aan te vragen bij de gemeente. Wanneer u voor uw kind een PGB heeft, is financiering vanuit deze regeling mogelijk.

Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf begeleiding in kunt kopen. Met dit bedrag kunt u zelf kiezen welke begeleiding u wilt. Mocht u hierover meer informatie willen, dan kan ik daarbij advies geven.

Heeft u geen PGB, dan kunt de kosten opvoeren als ziektekosten bij de belastingaangifte .

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Reacties zijn gesloten.